Ekologiska julklappar i KoKoBello

KoKoBello hittar du fina presenter till stora och små. Vi har delat upp det så det ska vara lätt att hitta något till just den du vill ge en present till. Här tipsar vi om några av våra produkter som vi tycker är lämpliga julklappar för barn i alla åldrar.

Leksaksservis i design av Ingela P Arrhenius är en storsäljare och mycket populär julklapp och present.

Här hittar du några av våra bästsäljare –  ekologiska obehandlade ullkläder som faller i både barnens och föräldrarnas smak och som är perfekta till julklapp eller present.

Certifierade ekologiska produkter där tillverkning/odling skett under kontrollerade och miljövänliga former, utan bekämpningsmedel och gifter. Här har vi samlat några av de mest populära leksakerna så att det blir lättare för dig att hitta den perfekta ekologiska gåvan.

Hittar du inget här så leta vidare i vårt stora sortiment av unika hållbara ekologiska leksakerbabyprodukter och miljövänligt för hemmet.

Servisen i design av Ingela P Arrhenius är en storsäljare och mycket populär julklapp och present.

Öppet i trettondagshelgen!

 

Butiken på Nygatan 12 i Södertälje är öppen idag trettondagsafton kl 10-18.

Imorgon trettondagen har vi stängt.

Lördag 7/1 öppet kl 10-15.

Hjärtligt välkommen

KoKoBello har fått Södertälje kommuns hållbarhetspris!

Alltihop började som en dröm om att skapa barnbutiken vi själva saknat. En butik där allt fint viktigt hållbart miljövänligt och klokt fanns samlat under ett och samma tak. Drömmen har vi förverkligat med hjälp av hela vår stora familj och alla våra fina vänner som hjälpt oss, stött oss, ropat heja-rop och funnits där för oss längs vägen. Vi har funnits i drygt 8 år nu. På Nygatan 12 i Södertälje har vi alldeles i dagarna funnits i 6 år. Vi tycker nog att vi är hållbara på mer än ett sätt, för det är rätt så mycket jobb att driva en liten butik med ett stort hjärta. Men vi lovar det är så värt det!
Att dessutom få priset utdelat av Södertälje kommun, en kommun som rymmer så många stora aktörer gör oss lite extra malliga förstås. Tack snälla Södertälje kommun för utmärkelsen!
Motiveringen lyder:
”Årets hållbarhetspris tilldelas familjeföretaget för sin starka inriktning på både det ekologiska och det sociala hållbarhetsperspektivet. Med vackra och fantasifulla varor av hög kvalitet värna de om miljö, global solidariet och säljer varor i naturmaterial som är tillverkade under rättvisa förhållanden. I sin strävan att sälja 100% eko-certifierade produkter stödjer de aktivt Naturskyddsföreningen och håller sig ständigt uppdaterade på nya rön kring ekologi och giftfria produketer”
P.s eftersom vi är ett litet familjeföretag drog vi förstås med oss ungarna på prisutdelningen ?